• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Влада: Долгогодишното лошо управување со регионот и мегаломанските проекти кои беа закана за езерото и националниот парк, причина УНЕСКО, Охрид да се стави на Листата на загрозено светско наследство

Реклама

Промо

Реклами

Линкови