Семеен ручек во ресторант, pro et contra
Поголемиот дел охриѓани ретко се одлучуваат за семеен ручек во ресторант. Мислењата за таквата причина се поделени.
restoran
Поголемиот дел охриѓани ретко се одлучуваат за семеен ручек во ресторант. Мислењата за таквата причина се поделени.
За едни тоа е плиткиот џеб, а за други менталитетот на луѓето.
Најчесто, граѓаните ручаат со своето семејство во угостителските објекти најчесто со повод и причина.
Мислењата за таквата причина се поделени. Додека за граѓаните причина е тенкиот семеен буџет
за угостителите причината е во навиките. Познатиот охридски угостител, Љупчо Патчев од ресторантот Далга вели дека сепак причина за слабата посетеност на ресторантите е во менталитетот на охриѓани.
Патчев вели иако сега се правдаат со економската ситуација навиката на Скопјани, Битолчани или Прилепчани е поголема д аручаат во ресторанат отколку кај охриѓаните.
Угостителот Патчев додава дека охриѓани имаат навика да се откажуваат од ручек во ресторант за сметка на нивните деца, сепак тоа е во менталиетот и сфаќањата на луѓето додава Патчев.
За едни тоа е плиткиот џеб, а за други менталитетот на луѓето.
Најчесто, граѓаните ручаат со своето семејство во угостителските објекти најчесто со повод и причина.
Мислењата за таквата причина се поделени. Додека за граѓаните причина е тенкиот семеен буџет
за угостителите причината е во навиките. Познатиот охридски угостител, Љупчо Патчев од ресторантот Далга вели дека сепак причина за слабата посетеност на ресторантите е во менталитетот на охриѓани.
Патчев вели иако сега се правдаат со економската ситуација навиката на Скопјани, Битолчани или Прилепчани е поголема д аручаат во ресторанат отколку кај охриѓаните.
Угостителот Патчев додава дека охриѓани имаат навика да се откажуваат од ручек во ресторант за сметка на нивните деца, сепак тоа е во менталиетот и сфаќањата на луѓето додава Патчев.
{loadposition content9}