Skip to main content

ТВМ Дневник хронологија – со клик на насловот прегледајте го видеото

ТВМ Дневник 07.06.2023
– Подмољци молат за подобар пат; – Ковачески и Мицкоски се договорија да не се договорат; – Дали Сергеј е многу глупав? – Бобан Кочески најдобар филмаџија.
ТВМ Дневник 06.06.2023
– Џон Малковиќ и Ангела Георгиу најголеми ѕвезди на Ох. лето; – Трета инвестиција на Костал во Охрид; – Твојот глас е важен; – Угостителите за 13,5 % поскапи од лани.
ТВМ Дневник 05.06.2023
– Порака за братска љубов на МПЦ и СПЦ; – Половина од бебињата на свет идат царски; – Герила акција на СУП клуб Охрид;
ТВМ Дневник 02.06.2023
– Започнува трчањето во Охрид; – Инспекциите ги лоцираа дивоградбите во блатото; – Пчела на цвет, за сите на деца мед; – Расте бројот на заболени од карцином на дојка.
ТВМ Дневник 01.06.2023
– Читаме и раскажуваме гласно; – Ногачески ги почасти полуматурантите со 5000 ден.; – Охриѓани ќе учат кинески; – Затворен кејот за сообраќај;
ТВМ Дневник 31.05.2023
– Пендиков се појави на суд; – Британците ќе го сардисаат Охрид; – Македонија земја на тутунот; – Трап камерата во НП Галичица неуморно фотографира.
ТВМ Дневник 30.05.2023
– Загубата на вода се уште нерешлив проблем за Водовод; – Се појави Пендиков; – Дебрца го осовременува водоснабдувањето; – Жените се повеќе економски зајакнуваат.
ТВМ Дневник 29.05.2023
– И со поскапи цени охридските ЈП работат со загуби; – Виновникот е најден дали ќе биде казнет?; – Потпорен ѕид ќе ја затрупа ул. Аргир Маринчев; – ЦЈЗ потсетува за хигиенските обврски на тур. објекти.
ТВМ Дневник 26.05.2023
– Вечерно затворање на пристаништето; – Каква е реализацијата на буџетот во првите три месеци; – Храбро срце се уште се бори за ослободување од партиципација; – Нови трактори за Нискоградба и комуналец.
ТВМ Дневник 25.05.2023
– Пингирајте ѓубре преку ЕМУЦ апликацијата; – Дебрца доби вода; – 60 годишна матура за учителите од Андон Дуков; – Го сакам Охрид го љубим Тетоо.
ТВМ Дневник 24.05.2023
– Централна прослава на Денот на сесловенските просветители; – Наградени најдобрите ученици од охридските училишта; – Славјан Митаноски најдобар на 48-та Државна ликовна изложба; – Саем на невладини организации од граѓанскиот сектор.
ТВМ Дневник 23.05.2023
– Регионална депонија тешко се гради; – Дел од Дебрца остана без вода за пиење; – Јабланица од 2007ма чека да стане национален парк; – Полетарчињата ги добија своите сертификати.
ТВМ Дневник 22.05.2023
– Белчишко блато има питка вода за 400 000 жители; – Албанците градат во езерото ние ќе реагираме во УНЕСКО; – Струга побрза од Охрид; – Сведителствата оваа година нема да доцнат.
ТВМ Дневник 19.05.2023
– Матурантите испарадираа на плоштад; – Мултикултурен мозаик во Климент Охридски; – Николоски контра еколозите; – Кривична за полицаецот кој го удри Талески.
ТВМ Дневник 18.05.2023
– Проценувачите на недвижности во потрага на нова регулатива; – Охриѓанчиња трчаа и се радуваа; – Премиера на Да почнеме од нас; – Се санираат делови од Охрид.
ТВМ Дневник 17.05.2023
– Брз кредит брз долг; – Охриѓани масовно го контролираа крвниот притисок; – Во Дебрца ќе има мобилна гинеколошка амбуланта; – Свежо овошје во градниките.
ТВМ Дневник 16.05.2023
– Во потрага по сонце дојдоа првите холанѓани; – Со збор кон непремолк; – Уверение за државјанство отсега и електронски; – Утре масовно на мерење на притисок.
ТВМ Дневник 15.05.2023
– Гинекологијата поблиску до младите пациенти; – Со духовен мир до врвни кожарски производи; – Планинска велосипедска трка во Дебрца; – Кривична за полицајци на Ќафасан.