Skip to main content

Јул 7, 2020

Една слика во хотел ,,Казино“ не значи поддршка за објектите за игри на среќа

Во овој напис се тврди дека лидерот на Алијансата за Албанците е против објектите за игрите на среќа, иако тој никогаш не изјавил такво нешто. И за да го „демантира“ нереченото од Села, авторот објавува слика на секретарот на АА направена во еден хотел кој се вика „Казино“.


Јул 7, 2020

Села не можел да го легализира казиното на Мијалков во „Мериот“

Во веста со тенденциозен наслов: „Села го легализира казиното на Мијалков во Мериот“ која ја рецензираме се тврди дека лидерот на Алијансата за албанците, Зијадин Села, го легализирал казиното на Сашо Мијалков.