©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Да подариме надеж

Да помогнеме за сјај во очите, за насмевка на лицето, за спокој на душата.

dom na kultura Bitola
dom na kultura Bitola
Дваесет и две годишната Сања Чавдароска боледува од Церебрална парализа. Да и помогнеме сите заедно да отпатува во Москва во Меѓународниот институт на интервенција која чини 42.000 долари.

За помош на Сања, „Дом на култура“ Битола од 20 часот ќес е организира голем хуманитарен концерт под наслов „Ѕвездите за Сања„. За Сања ќе пеат, Роберт Билбилов, Влатко Илиески, Кристина арнаудова, Ноне, Браво бенд, Бојана, Ева, Деана и многу други.

Robert BilbilovСо симболична влезница од 100 денари да и подариме надеж и да и помогнеме на Сања, за сјај во очите, насмевка на лицето и спокој во душата.

Да подариме надеж.

жиро сметка: 380-0-910010-991-30
повикување на број: 380-5-033113-001-43

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top