©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Камп за бесплатни превентивни прегледи

Користи срце за секое срце

По повод Светскиот ден на срцето во организација на НВО Здрава Иднина ќе се одржи камп за бесплатни превентивни прегледи и консултации, во соработка со кардиолозите од клиниката Жан Митрев.
 |  инфодеск  | 
Користи срце за срце

Под мотото „Користи срце за секое срце”, на Светскиот ден на срце во четврток на 29 септември 2022 година, НВО ЗДРАВА ИДНИНА во соработка со лекарите кардиолози од клиниката Жан Митрев, ќе организираат камп за бесплатни превентивни прегледи и консултации.

Ги покануваме граѓаните да го прифатат овогодишниот предизвик за подобрување на сопственото кардиоваскуларно здравје и да не посетат од 11 до 13 часот на платото на тревникот пред болницата. Ги покануваме сите медиуми преку проследување на настанот да дадат свој придонес во подобрување и популаризација на здравиот начин на живеење на населението – велат од здружението за превенција од кардиоваскуларни заболувања, НВО ЗДРАВА ИДНИНА.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top