Skip to main content

НАТО

НАТО на Twitter го честиташе Денот на независноста на Македонија

„Ретвитнете и приклучете се на прославата на Денот на независноста на нашата членка Северна Македонија“, пишува во објавата.
 |  инфодеск  | 
NATO Twitter

На социјалната мрежа „Твитер“, НАТО преку својот официјален налог на мрежата, ѝ го честиташе 8-ми Септември, Денот на независноста на својата членка Македонија.

„Ретвитнете и приклучете се на прославата на Денот на независноста на нашата членка Северна Македонија“, пишува во објавата.