©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Временска прогноза на сител телевизија

Почина познатиот ТВ презентер Трајче Андонов

Утрово почина познатиот ТВ презентер на временска прогноза на Сител телевизија, Трајче Андонов. Тој почина 77-годишна возраст.
 |  инфодеск  | 
Трајче Андонов

Во раните утрински часови на 77-годишна возраст почина Трајче Андонов кој долги години беше презентер на временската прогноза на Сител Телевизија.

Тој почна да работи во Сител Телевизија во 2014-та година по јавување во утринската програма „Ја сакам Македонија“  каде што беше препознаен неговиот глас и неговата желба да биде пред камерите.

Нека почива во мир.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top