Васко Наумовски во посета на Унгарија

Вицепремиерот за евроинтеграции Васко Наумовски престојува во посета на Унгарија.

Vasko Naumovski
Васко Наумовски
Вицепремиерот за евроинтеграции Васко Наумовски престојува во посета на Унгарија.

логоВо рамки на посетата, Наумовски ќе се сретне со шефот на унгарската дипломатија Петар Балаж, како и со државниот секретар во Министерството за надворешни работи задолжен за европски прашања во унгарската Влада, Габор Иван.

Најавена е средба и со претседателот на парламентарната комисија за ЕУ, Матијаш Ерши.


{loadposition content9}

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top