©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


подигнување на урбана мобилност

Асфалтирање на велосипедска патека на Туристичка

Започна асфалтирањето на велосипедската патека на булеварот „Туристичка“. Должината на патеката изнесува околу 500 метри.
 |  инфодеск  | 
асфалтирање на велосипедска патека

На Булеварот „Туристичка“ од кружниот тек со улицата „Јане Сандански“ во правец на охридските плажи, започнаа активности за асфалтирање на велосипедската патека.

Должината на патеката изнесува околу 500 метри.

Активностите се реализираат во рамки на програмата за подигнување на урбаната мобилност од Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици.

Изведувач на градежните зафати е АД „Илинден“.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top