Skip to main content

(ФОТО) Атмосферата за Водици 2014

Атмосферата за Водици 2014 низ фотографии

 |  инфодеск  | 

Дел од атмосферата за Водици 2014 низ фотографии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Сараиште – капачи за здравје

Св. Никола – ГЕРАКОМИЈА, центарот на збиднувањата

 

 

Евакуација на посетителите над новиот плоштад.