Хумана акција

Црвен крст спроведе акција за донирање мобилни телефони

Старите мобилни телефони беа поправени и донирани на граѓани на кои им се најпотребни во секојдневниот живот.
 |  инфодеск  | 
Акција телефони

Во текот на минатиот месец Црвен крст Охрид заедно со MI&DA Mobile Service Center спроведе акција за донирање на стари телефони кои што не се користат или кои се неупотребливи.

Мобилните беа поправени и донирани на граѓани на кои им се најпотребни во секојдневниот живот.

Акција телефони

Ги мотивираме сите хумани граѓани доколку имаат стар телефон кој не го употребуваат или кој што не можат да го употребуваат да го донираат во просториите на Црвен крст Охрид или MI&DA Mobile Service Center – велат од Црвен крст Охрид.

Акција телефони
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top