©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Ти си твојот град

Дали е ова нова перална, прашуваат граѓани на Охрид

„Дали е отворена нова „селфи“ перална кај пожарната?!“, прашуваат граѓани кои испратија слика до рубриката „Ти си твојот град“.
Пожарна Охрид

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ која ја спроведува ТВМ, граѓани на Охрид прашуваат дали е отворена нова „селфи“ перална кај пожарната.

Веројатно е поефтино, бидејќи водата е на сите нас – велат нашите сограѓани за „Ти си твојот град“.

Напомена : Сликата е испратена од граѓани на Охрид.

Рубриката „Ти си твојот град“ ја креираат нашите граѓани со испраќање на нивни слики и видеа од она што им пречи или она што им се допаѓа во нивното место на живеење.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top