©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Комунални дејности

Прекин во водоснабдувањето на улицата „Гоце Делчев”

Прекин во водоснабдувањето кај корисниците на улицата „Гоце Делчев” od 8ч30, информираат од ЈП Водовод Охрид.
 |  Голабовски Крсте  | 

Прекин во водоснабдувањето кај корисниците на улицата „Гоце Делчев” информираат од ЈП Водовод Охрид.

„Поради интервенција на водоводната мрежа денес од 08:30 часот ќе има неколку часовен прекин во водоснабдувањето на улицата „Гоце Делчев”, на потегот од „Дрвара” до здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици“, – стои во соопштението од ЈП „Водовод“ од Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top