©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Домот на АРМ ќе биде седиштето на информатичкиот факултет

Министерот за одбрана Коњаноски го надгледа процесот на примопредавање  на објектот.

 |  Валентина Нелоска  | 
Zoran Konjanoski
Зоран Коњаноски
Министерот за одбрана Коњаноски го надгледа процесот на примопредавање  на објектот.

Во најдобар ред се одвива  постапката  на  примопредавање на Домот на АРМ во користење на  министерството за образование рече Министерот за одбрана, Зоран Коњаноски кој денес беше во посета на Охрид.

ezeroМакеоднската влада, неодамна  донесе одлука министерството за одбарана да го отстапи Домот на министерството за образование со цел тука да биде сместен информатичкиот  факултет. Се радуваме на тој потег затоа што Охрид е културна, духовна и образовна  колевка која наскоро ќе се збогати со уште еден факултет истакна министерот Коњаноски.

 

 

{loadposition content9}

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top