Skip to main content

По невремето во Љубаништа

Екипите на Комуналец ги расчистуваат наносите од земја во Љубаништа

Денес од раните утрински часови дежурните екипи на Охрдски Комуналец се на терен за санирање на последиците и нормализирање на состојбатa.
 |  инфодеск  | 

По вчерашното невреме во с.Љубаништа, дежурните екипи на ЈП Охридски Комуналец повторно на терен.

Денес од раните утрински часови дежурните екипи се на терен за санирање на последиците и нормализирање на состојбатa.

Се метат јавните површини во с.Љубаништа и се отстрануваат остатоците од наносите од земја и камења

По невремето што вчера попладне го зафати пределот околу селото Љубаништа, веднаш на терен излегоа екипи на ЈП “Охридски Комуналец” опремени со специјална механизација за расчистување на свлечиштето, а потоа се изврши машинско миење со цистерна.