Канал студенчишта

Езерска флота

Деновиве езерска флота го разубавува каналот Студенчишта. Слики од овој убав момент ни испрати наш сограѓанин во рубриката ТСТГ.
Езерска флота

Прекрасни слики ни испрати нашиот сограѓанин Коле Тасевски. На оваа убава глетка со езерска флота кај каналот Студенчишта, никој не може да остане рамнодушен.

Езерска флота, припрема, старт. Новите жители во каналот Студенчишта во Охрид – напиша Тасевски под фотографиите наменети за рубриката „Ти си твојот град“.

Лебеди
Лебеди
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top