Skip to main content

(ФОТО) хор “Св. Злата Магленска“

Со хорot “Св. Злата Магленска“ се запоцна духовното славење на Водици 2014

 |   | 

Со хорot “Св. Злата Магленска“ се запоцна духовното славење на Водици 2014

Центар за култура “Григор Прличев” 18.01 2014