Skip to main content

Општина охрид

Исфарбани и обележани пешачката и велосипедската патека кај Студенчишта

Се започна со обележување на пешачката патека крај каналот Студенчишта, а наредните денови се продолжува со останатите патеки, вели Пецаков.
 |  инфодеск  | 
Патека Студенчишта

Во рамки на акцијата за обележување на хоризонталната сигнализација, деновиве започна обележувањето на пешачко-рекреативните патеки. Исфарбани и обележани се пешачката и велосипедската патека кај каналот Студенчишта.

Патека Студенчишта

Се започна со обележување на пешачката патека крај каналот Студенчишта, а наредните денови се продолжува со останатите патеки – информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Патека Студенчишта