©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Нарушен јавниот ред и мир

Караница меѓу две лица од Лескоец

Двајца жители на селото Лескоец го нарушиле јавниот ред и мир со агресивно однесување и упатување вербални закани еден кон друг.
 |  инфодеск  | 
Полициско возило

На 13.05.2022 година во 17:40 часот, на локален пат во охридското село Лескоец, нарушен е јавниот ред и мир. И тоа со агресивно однесување и упатени вербални закани од С.Т. кон П.А. (70), двајцата од истото село.

Против нарушителот, ќе биде поднесена соодветна пријава– информираат од СВР Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top