Сообраќајни контроли

Казнети 18 возачи во Охрид, 48 во Струга

Санкционирани 18 возачи во Охрид кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената. Во Струга казнети 48 возачи.
 |  инфодеск  | 
Полициски службеници

На 29.01.2023 година од 10 до 15 часот, на подрачјето на СВР Охрид извршени се засилени сообраќајни контроли.

Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената (Охрид-18, Струга-48, Кичево-05, Дебар-09) – информира Стефан Димоски, портпарол на СВР Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top