Skip to main content

СВР Охрид

Казнети 39 возачи кои не го почитувале ограничувањето на брзината

Засилени сообраќајни контроли на територија на Секторот за внатрешни работи Охрид.
 |  инфодеск  | 
Полициски службеници

На 01.10.2023 во периодот од 10.00 до 15.00 часот на подрачјето на СВР Охрид, извршени се засилени сообраќајни контроли. Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 39 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената (Охрид-10, Струга-11, Кичево-15,Дебар-03), информираат од СВР Охрид.