Skip to main content

Книжарница на тркала во Охрид и Струга

Љубителите на книга овој викенд можат да ја посетат книжарницата на тркала Зборче.
 |  инфодеск  | 

За празникот на сесловенските просветители Кирил и Методиј во Охрид, книжарницата на тркала Зборче на плоштадот Крушевска Република од 10 до 20 часот.

Книжаницата на тркала ќе ја посети и Струга на 25 мај од 10 до 20 часот на Градскиот плоштад.

Охриѓани и стружани овие два дена ќе можат да се дружат со авторите Жарко Кујунџиски, Милчо Мисоски, Елена Божиноска, Јордан Коцевски и Дијана Петрова.