Skip to main content

Младински Центар Охрид организира Креативна летна школа

Креативна летна школа е дел од Програмата на Креативен Клуб при Младински Центар Охрид.
 |  инфодеск  | 

Креативен Клуб при Младински Центар Охрид организира Креативна летна школа во период од 1 јули до 12 август 2024 година.

„Школата ќе се реализира во просториите на Младински Центар Охрид, во дворот каде би имале особена слобода за да ја изразат својата креативност, но, и во природа, покрај плажа каде би имале простор за тим билдинг, релаксација и креативно изразување“, велат организаторите.

Сите заинтересирани можат да се пријават на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/1DOCTl5CuOPs8HJONVuKUbswqG_da1QiTmDZMI3ybnCE/viewform?edit_requested=true