По повод денот на крводарителството

Крводарителска акција во ОК на ВМРО ДПМНЕ Охрид

Крводарителска акција во организација на Унијата на жени, Општинскиот комитет и Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ Охрид, во среда на 15-ти март.
 |  инфодеск  | 
Крводарителска акција

Во среда на 15-ти март од 12 до 16 часот во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ Охрид, по повод Денот на Црвениот крст и Денот на крводарителството во Република Македонија, Унијата на жени, Општинскиот комитет и Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ Охрид организираат крводарителска акција.

Хуманоста на дело, да се спаси живот е најголемата доброта – велат од ОК на ВМРО ДПМНЕ Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top