Култура

Летен саем на книгата на отворено

Од 11 до 22 јули секој работен ден од понеделник до петок напладне, летен саем на книгата во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид.
 |  Голабовски Крсте  | 
летен саем

Од 11 до 22 јули секој работен ден од понеделник до петок од 9 наутро до 12.00 напладне, летен саем на книгата во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид .

Книги од едицијата 130 тома Македонска книжевност за само 157 денари по примерок. Збогатете ја Вашата библиотека, купете книга за подарок – читајте на плажа! Посочете им ја на странците македонската книжевност во 130 тома преведена на англиски по 473 денари од примерок.

Книги од едицијата Ѕвездите на светската книжевност по пристапни цени . На една од терасите на Библиотеката ве чека Летен саем на книгата во ладовина.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top