©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Општина охрид

Машини за одржување хигиена во три училишта

Со цел подигнување на нивото на хигиена во училиштата, Општина Охрид набави машини за одржување на хигиена за три средни училишта.
 |  инфодеск  | 
Машини за одржување на хигиена

Три средни училишта во Општина Охрид деновиве добија машини за одржување на хигиена.

Го подигнуваме нивото на хигиена во средните училишта во градот. За таа цел набавивме машини за одржување на хигиената за трите средни училишта – напиша градоначалникот Кирил Пецаков на официјалниот фејсбук профил.

Машини за одржување на хигиена

Вредноста за набавката изнесува 500 000 денари.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top