Ти си твојот град

Миење автобуси на улица, реагираат граѓаните

Миење автобуси на сред улица во град, на ул. „Партизанска“ постојано исто цела година. Денес кај Факултетот за туризам и се повторува секој викенд, по 4-5 автобуси се паркираат“, вели М. Божиновска, наша сограѓанка.
Паркиран автобус

„Автобуси ем паркирани на улица, ем си ги мијат“, реагира наша сограѓанка која ни испрати и слики во рубриката „Ти си твојот град“ која ја спроведува ТВМ. Ова е нејзиниот коментар.

Миење автобуси на сред улица во град, на ул. „Партизанска“ постојано исто цела година. Денес кај Факултетот за туризам и се повторува секој викенд, по 4-5 автобуси се паркираат, се чистат пепељарите во тревата. Полиција викам секој викенд, но џабе е нема ред. Возачите пак исто за да не платат паркинг се паркираат по улиците – вели нашата сограѓанка М. Божиновска.

Паркиран автобус
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top