©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Ти си твојот град

Монтажни куќички да или не?

„Мене лично не ми се допаѓаат овие куќарки, но има охриѓани на кои што им се допаѓаат“, вели нашиот сограѓанин Петар за „Ти си твојот град“.
Монтажна куќичка

Денес ни пристигнаа слики за рубриката „Ти си твојот град“ од наш сограѓанин кој вели дека не му се допаѓаат типизираните куќарки поставени на Кеј Македонија. Ова е неговиот коментар:

Мене лично не ми се допаѓаат овие куќарки, но има охриѓани на кои што им се допаѓаат. Па посебно и овие кои што си ставиле и лим од лани, значи ги доизмениле. Ај што Општината пробала унифицирани да ги направи, ама секој што доаѓа си прави што сака – вели Петар за „Ти си твојот град“.

Типизирани куќарки
Типизирани куќарки
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top