Skip to main content

Да му најдеме дом на Еос

„ТВМ Телевизија“ се приклучува кон акцијата на „Анималиа“ друштвото за заштита, помош и вдомување на животни, во пронаоѓањето на газда и дом за оваа прекрасна хаска.

 |  Голабовски Крсте  | 
Eos
Еос

EosТВМ Телевизија“ се приклучува кон акцијата на „Анималиа“ друштвото за заштита, помош и вдомување на животни, во пронаоѓањето на газда и дом за оваа прекрасна хаска.

Со оглед на тоа што поранешниот сопственик на Еос заминал во странство, моментално, за него се грижат од Анималиа. Нели е навистина жално еден ваков убавец да се чува во кафез и да биде без дом?

Инаку од Анималија велат дека пробелмите кои Еос ги имаше со губење на крзното поради алергиска реакција на сламата сега се надминати.

Еос сега е подготвен за нов сопственик и нов дом пред се. 

EosИако Еос е расно куче, пари во случајов воопшто не се потребни, само љубов кон животните.

Мало предупредување за идниот сопственик, Еос + кокошки = лоша комбинација!

{loadposition content9}