Нема крај на охридската убавина

Во рубриката „Ти си твојот град“ повторно имаме убави слики од нашето Охридско езеро и препознатливото охридско кајче.
Охридско езеро

Прекрасни фотографии од Охрид и Охридското езеро имаме денес во рубриката „Ти си твојот град“.

На фотографиите покрај езерото, има и неколку кајчиња кои уште повеќе ја разубавуваат глетката.

Фотографиите ги направи нашиот сограѓанин Крсте Голабовски.

Кајчиња
Кајче
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top