©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Ти си твојот град

Нова депонија на улицата Јане Сандански

На повидок нова депонија позади стариот маркет „Дон” на ул. „Јане Сандански“, вели наш сограѓанин за „Ти си твојот град“.
Депонија Јане Сандански

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ наш сограѓанин ни испрати слики од нова депонија на улицата „Јане Сандански“. Ова е неговиот коментар :

На повидок нова депонија позади стариот маркет „Дон” на ул. „Јане Сандански“ – вели Климовски за „Ти си твојот град“.

Депонија Јане Сандански
Депонија Јане Сандански

Биди и ти дел од „Ти си твојот град“. Сликај, сними, испрати на нашата меил адреса tisitvojotgrad@tvm.mk и добиј вредносен ваучер или подарок од нашите пријатели.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top