©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Хуманитарен турнир

Од деца за деца

Хуманитарниот турнир е закажан за 26-ти јуни, а ќе се одржи во ОЕМУЦ „Св Наум Охридски“. Турнирот е во организација на „Македонски темплари“.
 |  инфодеск  |  ,
Од деца за деца турнир

Под мотото „Од деца за деца“, ќе се одржи хуманитарниот турнир „Street basket 3×3“. Турнирот е во организација на „Македонски темплари“.

Хуманитарниот турнир е закажан за 26 јуни, а ќе се одржи во ОЕМУЦ „Св Наум Охридски“ во Охрид.

Учеството на екипа чини 600 ден, а парите се наменети за Центарот со аутизам во Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top