©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Јавен повик за субвенции

Општински превоз на патници за подрачјето на Охрид

Јавен повик за субвенционирање на општински линиски превоз на патници на подрачјето на Охрид, објави Општина Охрид.
 |  инфодеск  | 
маркица општина охрид

Согласно Програмата АО-Совет на општина Охрид за 2022 година, објавен е Јавен повик за субвенционирање на општински линиски превоз на патници на подрачјето на Охрид.

Повеќе информации може да најдете на следниот линк

Објавен е уште еден Јавен повик за субвенционирање на линиски превоз на патници кој заеднички го организираат Општина Охрид и Општина Дебрца.

Повеќе информации за овој Јавен повик на следниот линк

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top