Skip to main content

ЈП Водовод Охрид

Поради дефект без вода ќе бидат Лескоец, Велгошти и Горно Лакочереј

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен до целосно завршување со санацијата.
 |  инфодеск  | 

Поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф450 мм) , денес од 08:30 часот, повеќе часа без вода ќе бидат корисниците на улицата: “Јордан Мијалков ” и селата Лескоец, Велгошти и Горно Лакочереј, информираат од ЈП Водовод Охрид.

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен до целосно завршување со санацијата.