Skip to main content

ЈП ВОДОВОД

Поради дефект прекин на водоснабдувањето на дел од улица „Гоце Делчев“

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен до целосно завршување со санацијата.
 |  инфодеск  | 
Прекин вода

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 10:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улицата „Гоце Делчев“ на потегот од пресекот со улицата „Македонски Просветители“ до Здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици од населбите Кошишта, Воска и Далјан.

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен до целосно завршување со санацијата, велат од претпријатието.