©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Пожар во куќа на ул. Ѓорче Петров во Охрид

На 11.01.2022 во СВР Охрид е пријавено дека настанал пожар во помошни простории од куќа на ул. „Ѓорче Петров” во Охрид.

 |   | 

На 11.01.2022 во СВР Охрид е пријавено дека настанал пожар во помошни простории од куќа на ул. „Ѓорче Петров” во Охрид.

Пожарот е изгаснат од Територијалната противпожарна единица Охрид, повредени лица нема. Увид извршија полициски екипи – информираат од СВР Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top