Skip to main content

Прекин во водоснабдувањето во населбата Црногорци

Екипи ќе бидат на терен до завршување со санацијата.
 |  инфодеск  | 
Прекин вода

ЈП „Водовод“ информира дека поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф300 мм), денес од 09:00 часот, без вода ќе бидат корисниците во населбата Црногорци.

Екипи ќе бидат на терен до завршување со санацијата.