Skip to main content

Активности

Прва фаза од уредувањето на ул. Прилепска

„Од септември продолжуваме со наредната фаза, односно доуредување на останатиот дел од улицата“, информира градоначалникот Пецаков.
 |  инфодеск  | 
Уредување улица Прилепска

Завршија активностите за уредување на улицата „Прилепска” во првата фаза.

Со оваа фаза беше опфатено уредувањето на дел од тротоарските површини, речното корито и коловозот. Од септември продолжуваме со наредната фаза, односно доуредување на останатиот дел од улицата – информираше градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков. 

Уредување улица Прилепска