Работи ли домаќински јп градски пазар

Реакции по вчерашниот прилог на твм.мк

Демант од СОС Балкан Медиа по погрешниот извештај од ЈП „Градски пазар“.
 |  инфодеск  | 
Медиуми

По објавениот прилог на Портал ТВМ www.tvm.mk на 24.01.2023г.– Работи ли домаќински ЈП „Градски Пазар“?, добивме демант од споменатата СОС Балкан Медиа, на која што, според официјално доставениот Извештај од ЈП „Градски Пазар“ во последното тромесечие од 2022г. и се исплатени 141.600,00 денари.

Во продолжение следува демантот од СОС Балкан Медиа кој, како хуманитарна организација има склучено договор со „ЈП „Градски Пазар“ за медиумски услуги.

Демант

Во прилогот на Портал ТВМ не беше напишано ништо поинаку, од она што беше наведено во Извештајот од ЈП „Градски Пазар“ доставен до Портал ТВМ на 24.01.2023г., согласно Барањето за пристап до информации од јавен карактер.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top