©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Хотел нова ривиера

Саем на социјални претпријатија во Охрид

Саем на социјални претпријатија ќе се одржи во недела на 29-ти септември во хотелот Нова Ривиера во Охрид.
 |  инфодеск  | 
Саем на социјални претпријатија
????????????????????????????????????

Во недела, на 25.09.2022 година, на терасата на Хотел Нова Ривиера во Охрид ќе се одржи вториот регионален Саем на социјални претпријатија.

Саемот, во 11 часот ќе го отвори советникот во советот на Општина Охрид Перчо Божиновски.

Ќе говори Барбара Садовска, тим лидер на проектот, а свое претставување ќе имаат и градоначалници кои доаѓаат од Европската Унија, како и петнаесетина социјални претпријатија од регионот.  

Саемот е од отворен карактер и ќе трае до 14 часот.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top