Филм

Само ѓаволот се плаши од вода

Во Центарот за култура „Григор Прличев”, денес со почеток во 20.00 часот се прикажува краткометражниот филм „Само ѓаволот се плаши од вода”.
 |  Голабовски Крсте  | 
Плакат

Во Центарот за култура „Григор Прличев” – 12.10 (среда) со почеток во 20.00 часот се прикажува краткометражниот филм „Само ѓаволот се плаши од вода” во режија на Лидија Мојсоска,влезот е слободен.

Пријателството помеѓу Борис и Кира е е ставено на тест,кога Борис по сугестија на баба му почнува да се сомнева дека другарка му е под влијание на ѓаволот.Со ова нивното пријателство се доведува под прашање.Главните улоги ги играат младите Ангел Ристоски и Анастасија Јованоска.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top