©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Јп нискоградба охрид

Санација на камена подлога на Климентов Универзитет

Денеска на улицата „Климентов Универзитет“ екипи на ЈП „Нискоградба“ Охрид вршат санација на камена подлога.
 |  инфодеск  | 
Камена подлога

Екипа на одделението за градежно одржување при ЈП „Нискоградба“ денес на ул. „Климентов универзитет“ врши санација на камена подлога.

Како резултат на поројните дождови на некои места се појавени шуплини кои можат да предизвикаат опасност за безбедноста на учесниците во сообраќајот, велат од ЈП „Нискоградба“ Охрид.

Камена подлога
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top