©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Пресек на улиците Климентов универзитет и рашанец

Санација на потпорен ѕид во Стар град

После завршување на санацијата на потпорниот ѕид се надминува опасноста од негово паѓање и појавување на свлечиште, вели градоначалникот Пецаков.
 |  инфодеск  | 
Потпорен ѕид

Деновиве се врши санација на потпорниот ѕид на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“.

Во комуникација со жителите од Стар град, овој потпорен ѕид беше означен како приоритетен за санација. После завршување на санацијата на потпорниот ѕид се надминува опасноста од негово паѓање и појавување на свлечиште – информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Потпорен ѕид

Изведувач на градежните зафати е „Бокоп“.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top