©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Јп охридски комуналец

Се расчистуваат повеќе локации низ градот

Екипите ги расчистуваат и уредуваат површините во Горно Лакочереј, Подмоље, брегот на Охридско Езеро и плажите.
 |  инфодеск  | 
Комуналец акција

Јавното претпријатие „Охридски комуналец“ од рано утринава спроведува акција за расчистување и уредување на повеќе локации низ градот.

Комуналец акција

Екипи на ЈП „Охридски комуналец“ работат во Горно Лакочереј, Подмоље, брегот на Охридско Езеро и плажите.

Комуналец акција
Комуналец акција
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top