Јп охридски комуналец

Се разубавуваат зелените површини низ градот

Активности за хортикултурно одржување на јавното зеленило низ Охрид. Започна пролетно косење на тревните површини во Градски Парк и бул. „Туристичка“.
 |  инфодеск  | 
Јавно зеленило

Пред официјалниот почеток на пролетта Екипите на Паркови и Зеленило денеска со низа активности за разубавување на зелените површини.

Беше реализирано редовно хортикултурно одржување на јавното зеленило низ Охрид.

Започна пролетно косење на тревните површини во Градски Парк и бул. „Туристичка“. Одржување на леите со цвеќа и други хортикултурни содржини со плевење и засадување на нови цветни и украсни садници – информираат од ЈП „Охридски Комуналец“.

Јавно зеленило
Јавно зеленило
Јавно зеленило
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top