Skip to main content

Екипи на јп градски пазар

Се санира сидриштето кај каналот Студенчишта

Премачкувањето со боја се врши со цел подолгорочна заштита на дрвените површини и разубавување на изгледот на пешачката патека.
 |  инфодеск  | 
Студенчишта

Екипите на ЈП „Градски пазар” деновиве работеа на санирање на сидриштето кај каналот Студенчишта.

Во санацијата беше опфатено и премачкување со соодветна боја на дрвените површини. Премачкувањето се врши со цел подолгорочна заштита на дрвените површини и разубавување на изгледот на пешачката патека – информираше градоначалникот Кирил Пецаков.

Студенчишта
Студенчишта