©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Комедија

Шоу со Тино и Атанас во Џез ИН

Познатото дуо комичари Валентин Костадиновски и Атанас Атанасовски за првпат ќе згазат на сцената на Jazz Inn.
 |  инфодеск  | 
Тино Атанас шоу

Утре со почеток во 20 часот, комедија со Тино и Атанас во Џез Ин. Шоуто е во рамки на Summer Comedy Marathon 2022.

На ваше огромно задоволство ви ги претставуваме Тино и Атанас. Познатото дуо комичари Валентин Костадиновски и Атанас Атанасовски за првпат ќе згазат на сцената на Jazz Inn. Саат и кусур интензивна комедија која не е за пропуштање – велат организаторите.

Summer Comedy Marathon 2022 е помогнат од ресторант Летна Бавча Канео и Irish Pub Five.

Картата чини 250 денари, а може да си резервирате на телефонскиот број : 075 283 066.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top