Skip to main content

Улица питу гули

Тендерашите на сијалици да си ја завршат работата, а не само пари да лапаат, реагираат граѓаните

Граѓаните потенцираат дека мораат од свој џеб да даваат пари за да ги поправат зафатите кои се изведени непрофесионално и небезбедно.
Улица Питу Гули

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“, наши сограѓани се жалат на фирмата која со јавно приватно партнерство се грижи за осветлувањето во нашиот град. Имено, станува збор за ул. „Питу Гули“.

Велат дека „тендерашите на сијалици“ треба да се грижат и некој да не скрши глава, а не само пари да лапаат.

Граѓаните потенцираат дека мораат од свој џеб да даваат пари за да ги поправат зафатите кои се изведени непрофесионално и небезбедно. Коментираат дека безбедноста на пешаците, пред се децата, е загрозена.

Погледнете ги сликите кои што ни ги испратија во рубриката „Ти си твојот град“!

Улица Питу Гули
Улица Питу Гули
Улица Питу Гули
Улица Питу Гули