Skip to main content

Улицата „Коста Абраш“ денес затворена за сообраќај

Денес во периодот од 8-18 часот охридската улица „Коста Абраш“ ќе биде затворена за сообраќај.

 |  Голабовски Крсте  | 
logo
Лого

kosta AbrasДенес во периодот од 8-18 часот охридската улица „Коста Абраш“ ќе биде затворена за сообраќај.

Заради изведување градежни активности –реконструкција на дел од ул.Коста Абраш  ќе биде оневозможено движењето на возила во периодот од 8-18 часот, информираат од Јавното Претпријатие „Нискоградба“.

{loadposition content9}